Balkongentreprenøren

“Våre balkongløsninger tilfører borettslaget en helt ny bokvalitet, der samspillet mellom boligen, bomiljø og beboer står helt sentralt.”

Nils-Atle Torsvik

Administrerende direktør, Balkongentreprenøren AS

Balkongentreprenøren AS er en totalentreprenør som tilbyr ulike balkong -og fasadesystemer. Selskapet opplever en sterk vekst, og forventer en omsetning på over 140 mill i 2018. Med nærmere 60 årsverk fordelt på 5 kontorer er vi lokalt forankret over hele Norge. Våre prosjekter er ofte et resultat av lange og kompliserte prosesser. Dette krever inngående innsikt og kompetanse innen flere ulike fagområder. Vår målsetting er å tilføre borettslag og sameier en helt ny bokvalitet, der samspillet mellom boligen, bomiljø og beboer står helt sentralt.

Balkongentreprenøren står for trygghet

Våre kunder får en helhetlig og gjennomtenkt løsning. Vi tar ansvar, og bistår under hele prosessen – fra prosjektering og utvikling, til utførelse og oppføring av prosjektet.

Som kunde vil du hele tiden oppleve å få god informasjon og trygg oppfølging. Våre samarbeidspartnere innen arkitektur, konstruksjon og brann er av Norges ledende innen sitt fag, og gir en sikkerhet for kunden.

Muligheter

Uansett hvilke behov og ønsker sameiet eller borettslag har, finner vi i fellesskap løsninger. Et totalprosjekt kan være å bygge balkonger der det tidligere ikke var noen, men også utskifting og utvidelse av eksisterende balkonger, oppgradering av vegg mellom balkong og oppholdsrom eller modernisering av uttrykket på fasaden.