Innglassede balkonger

Vårt komplette innglassingssystem gir deg utallige valgmuligheter. Du kan ta utgangspunkt i eksisterende plate og tak eller bygge helt nytt. Deretter velger du drenering, brystning/front og type luker. Kombinasjonsmulighetene er mange, og på de neste sidene gir vi deg en hendig oversikt.

Åpne balkongløsninger

Vi har et komplett sortiment til åpne balkonger, inkludert blant annet rekkverk, skjermtak og skjermvegger. Alt av samme høye kvalitet som du finner i innglassingssystemene våre. Derfor er vi markedets ledende leverandør. Det finnes egentlig ingen begrensninger. Selv om leiligheten mangler både utgang og plate, er det likevel mulig å bygge en balkong. Vår konstruksjonsavdeling har mange års erfaring med alle mulige og – tilsynelatende – umulige prosjekter. Sammen skal vi forsøke å virkeliggjøre dine villeste drømmer og ambisjoner.

Svalganger

Balkongentreprenøren AS oppfyller alle lovkrav tilknyttet luftkondisjonering og brannsikkerhet. Regn, snø og kulde kan være en vanskelig kombinasjon dersom bygningen har åpne svalganger. Først og fremst siden det innebærer en hel del ekstra arbeid med å holde gangene isfrie. Om du velger å glasse inn svalgangene med vårt unike system Balco Access™, får du en effektiv beskyttelse mot vær og vind, som i tillegg åpner seg automatisk i tilfelle brann. Dessuten danner innglassingen en buffersone som varmer opp den kjølige luften før den når inn i leilighetene, noe som innebærer lavere energiforbruk.